torsdag 20 oktober 2011

tisdag 18 oktober 2011

Höst!

Nu är jag hemma från Toblach sen en vecka tillbaka. Sista dagarna där bjöd på riktig höst, kalla och klara dagar :) Träningen rullade på väldigt bra och jag känner att det går åt rätt håll. Efter lägret blev det lugna dagar med mycket slappande och mys i min lilla lägenget, och lite träning. Ingen jakt som planerat då pappa gick o blev förkyld. Kändes onödigt att vara uppi varann för jag vill ju inte bli sjuk nu :)

Igår stod det maxtest på schemat. Det brukar vara nåt som jag gruvar mig för, jag vill gärna se toppen av backen och veta vart målet är. Den här gången försökte jag att inte tänka alls utan bara köra mot mitt mål, som var att hänga i linan i taket. Det klarade jag av och jag tyckte dessutom att det var väldigt roligt. Det tar jag med mig. Jag är väldigt nöjd :)

Idag ska jag o pappa åka ner till Mora o övernatta hos Lars mamma o pappa, och imorn ska vi åka vidare till Torsby. Vi ska testa igenom lite skidor och samtidigt få lite skidvana. Det ska bli skönt att få komma på snö igen :)

In i betongröret!

/Emma

fredag 7 oktober 2011

tredje gången gillt

Tredje inlägget idag, känner att jag är på blogghumör nu.
Imorse vaknade vi av att det öste ner snöblandat regn från himlen, jippi tänkte vi. Vi som ska köra skaterace på rullskidbanan. Men vi trotsade vädret och åkte ut. Min känsla var bra, jag kände att jag kunde åka på som jag ville och det känns mycket bättre på treans växel i de tyngre partierna än vad det har gjort förut. Det är något som jag har lite som mål att bli bättre på, att bli starkare och orka köra mer på den:) Det känns som det går framåt.

På eftermiddan har vi kört ett lugnt o fint stakpass. Väldigt skönt med ett sköljarpass efter morgonens race. Imorn hoppas vi på en pigg o fräsch kropp för då ska vi bestiga berg! :)

Godnatt! :)

plusmeny

Anna och Eva skiner ikapp med solen :D (som för övrigt råkade hamna i bakgrunden)

En söt ko som vi stötte på

Min fina vän Eva och våra nyfunna vänner

Bildspecial

Jag tycker mest om att titta på bilder när jag är inne på bloggar, så nu kommer det nästan bara bilder. Det finns så mycket som man vill visa att man har sett här nere :)

Här är utsikten från gondolen som vi fick åka med ner efter skidgångspasset. Usch vad det hissar i magen!

Linn och Jennie ser oförskämt pigga ut :P

Mitt sällskap under cykelturen. Det var ett av dom bästa cykelpassen som jag någonsin har kört :)

Allt vatten är så himla klart här

En kyrka som vi hittade på vårat cykelpass

En fin tur med stavar tillsammans med Mia Therese o Sanna :)

Världens sötaste lilla lamm. Den såg alldeles nykläckt ut :)

Lina ligger o vilar på hotellet under vilodagen...

...o sen fixade hon mina tånaglar :)



Dom här sista bilderna tycker jag visar precis hur en vilodag ska vara :)


tisdag 4 oktober 2011

måndag 3 oktober 2011

Toblach

Resan till Toblach startade i Falun där jag hade varit hos Lars i några dagar innan vi åkte. Det var jättemysigt och roligt. Jag hann med en del hembesök, träning och mys mm :) Sen satte vi tjejer oss på tåget mot Arlanda  för att sen flyga vidare mot München och bila därifrån sisa biten.

Nu måste jag bara börja med att beskriva Toblach: "Gud va fint det är här!" :D Team 2015 och Militärlandslaget är på plats, boendes på Romantik Hotel Santer.

Igår var första träningsdagen för oss. Vi körde sty o löp på morronen, och rullskidsintervaller på eftermiddagen. Gud va jag blev stum, men det var en fin backe och fina intervaller. Idag har jag dock träningsvärk i större delar av kroppen, men det är smällar man får ta. Det var det värt :P

Idag har vi kört ett skatepass från Cortina upp till Drei Zinnen. Sällskapet, vyerna och vädret gör att en backe som tar över 2h att åka uppför knappt känns :) Fast jo, idag kändes det att det hade varit uppför, jag hade rätt svårt att ta mig framåt den sista biten ;) Men jag och Eva stöttade varandra och vi tog oss upp på ett väldigt bra sätt. Vi var starka! Det jag menade var att tiden går väldigt fort sånna här pass, tiden bara flyger iväg :)

Nu är det lite vila mellan passen som gäller för sen ska vi ut och köra ett crosspass. Klassiskt och löpning står det på programmet, ett lugnt pass för imorn blir det skidgångsintervaller i en låååång slalombacke. Det blir spännande det med :)

Här kommer några bilder från de första passen här i Toblach:


Min lilla Helene blir lite lyrisk och uppspelt när hon får vara i den här miljön. På den här bilden visar hon sig från sin bästa sida ;)

Fina Lina uppe i Drei Zinnen :)

Nöjda tjejer efter morgonens pass...

...men här är nog dom två som tyckte att det var skönast att äntligen vara uppe på toppen:P


Återkommer med fler bilder och information om hur läget är sen :)